Follow us on FacebookContact us
Archive Suomeksi
 
 

Suomeksi

 

AJAN kouluttaa ja valmentaa

Tiedätkö mitä mieltä asiakkaasi ovat sinusta?

Mielestämme mutkattomat henkilösuhteet ja onnistunut kanssakäyminen - joko asiakastasolla tai organisaation sisällä - luovat kaiken mielekkään toiminnan edellytykset.

AJAN tarjoaa tukea henkilö- ja tiimitasolla tapahtuvan vuorovaikutuksen parantamiseen, asiakassuhteiden tiivistämiseen sekä tehokkaaseen päätöksentekoon ja ajankäyttöön.

Uskomme pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Räätälöimme koulutuksemme vastaamaan kulloisenkin hetken tarpeita. Toimintaperiaatteemme mukaisesti tutustumme asiakkaamme toimintaan ja tämänhetkiseen tilanteeseen tarkasti, laadimme koulutusohjelman mittareineen, läpiviemme valmennuksen sekä varmistamme yhteistyössä asiakkaan kanssa, että konkreettiset tulokset saavutetaan.

Käytämme valmennuksessamme hyväksemme akkreditoituja oppeja neurolingvistisen ohjelmoinnin saralta sekä lisäksi erilaisia profilointi- ja valmennustyökaluja mitattavien tulosten saavuttamiseksi.

Koulutuksemme ja valmennuksemme tapahtuu pääosin englanninkielellä, mutta käymme mielellämme keskustelua organisaationne tarpeista, koulutuksen sisällöstä ja tulosten mittareista sekä opitun asian toimintaan istuttamisesta myös suomeksi.

Soita ja kysy lisätietoja 044 2074 660 tai lähetä meille yhteydenottopyyntö